Hady v lietadle

Hady v lietadle 2006

5.45

Agent FBI Neville Flynn sprevádza očitého svedka vraždy Seana Jonesa počas letu z Havaja do Los Angeles. Vrah sa však rozhodne uistiť, že lietadlo sa do cieľa nikdy nedostane, prípadne že aspoň Sean sa z lietadla nedostane živý. Ako to urobí? Prepašuje do lietadla stovky hadov rôzneho tvaru, veľkosti a jedu. Tie sa v batožinovom priestore nainhalujú feromónmi, ktoré zvýšia ich agresivitu a po vzlietnutí sa plazia cez spodné časti lietadla, vzdušné ventily a elektrické vedenie, ničia operačné mechanizmy lietadla a nakoniec sa dostanú až do kabíny lietadla, kde terorizujú a zabíjajú...

2006

Jennifer 8

Jennifer 8 1992

6.00

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám..

1992

Duke

Duke 1988

6.00

1988

Bird

Bird 2020

6.30

2020

Interior Chinatown

Interior Chinatown 2024

1

Willis Wu, a background character trapped in a police procedural, tries to find his way into the larger story–and along the way discovers secrets about the strange world he inhabits and his family's buried history.

2024

Real Time Crime

Real Time Crime 2022

5.00

With modern technology at everyone's fingertips, the possibility to solve cases has increased and this show will prove exactly why. Showcasing high-octane true stories with life and death stakes, each episode includes CCTV footage and interviews with the police solving the crimes, witnesses, and the families of the victims.

2022