Výstrely v O.K. Corral

Výstrely v O.K. Corral 1957

7.00

Wyatt Earp je zástupca zákona, Doc Holliday je bývalý zubár, teraz hazardný hráč s povesťou zabijaka. Napriek tomu sú priatelia, ktorí si navzájom v minulosti zachránili životy. Jedného dňa dostane Wyatt telegram od svojho brata Virgila, ktorý je šerifom v meste Tombstone. Má veľké problémy s rančerom Ikeom Clantonom, zlodejom dobytka, ktorý si však dokáže zaplatiť, aby bol zákon na jeho strane. Ale nie všetci muži zákona sa dajú kúpiť a tak všetko speje k situácii, kedy sa proti sebe postavia na jednej strane bratia Earpovci a Doc Holliday a na druhej strane Clantonovský gang.

1957

Wyatt Earp

Wyatt Earp 1994

6.80

Wyatt Earp, člověk, který se již za svého života stal legendou, se na svém koni proháněl Amerikou v tom nejdramatičtějším a nejúchvatnějším období - v čase dobývání Divokého západu. Spolu se svými bratry křižoval nehostinné pláně amerického Západu a z nevinného, odvážného mladíka milujícího dobrodružství vyrůstal v jednoho z nejobávanějších pistolníků, ale také nejuznávanějších ochránců klidu a míru na celém západním území. V jedné téměř zapomenuté bitvě u O.K. Corral se ze šerifa Wyatta Earpa stává Earp mstitel - a jeho život se navždy mění...

1994

The Life and Legend of Wyatt Earp

The Life and Legend of Wyatt Earp 1955

6.71

The Life and Legend of Wyatt Earp is a television western series loosely based on the life of frontier marshal Wyatt Earp. The half-hour black-and-white program aired for 229 episodes on ABC from 1955 to 1961 and featured Hugh O'Brian in the title role.

1955